Hjemmesiden er midlertidigt lukket, da vi er ved at overgå til Boligkontoret Danmark. Vi ser frem til at kunne tilbyde en ny hjemmeside inden længe.

VI TILBYDER ATTRAKTIVE BOLIGER I GODE OMRÅDER

Vi tilbyder nuværende og kommende beboere attraktive og konkurrence- dygtige boliger med en høj grad af individuel boligndretning samt boligområder med et godt bomiljø, således at det er medvirkende til at skabe en tryghed og et fundamentet for den enkelte beboers hverdag. 

undefined

 

Om Grenaa Andelsboligforening

undefinedGrenaa Andelsboligforening blev stiftet i 1949 med det formål at opføre, udleje og administrere almene boliger. Vi administrerer i dag ca. 600 lejemål fordelt på 15 afdelinger i Grenaa og Norddjurs Kommune.

Vi tilbyder lejeboliger som både kan være ungdomsboliger, familieboliger, seniorboliger/ældreboliger og handicapboliger. 

I alle afdelingerne er der beboerdemokrati. Dette betyder, at du har medindflydelse i den afdeling, som du bor i og bl.a. kan være medbestemmende om afdelingens forhold - herunder budget m.v. - enten gennem den valgte afdelingsbestyrelse eller på de 2 årlige afdelingsmøder. 


Vil du vide mere om foreningen er du velkommen til at rette henvendelse til Administrationskontoret, Passagen 2, 8500 Grenaa, Tlf 86 30 04 44 eller via mail: info@gabolig.dk